Konkurranse

Vinn skjermkort og hovedkort i toppsjiktet

Gamer.no lodder ut heftig maskinvare til en verdi av 7700 kroner.

MSI/Gamer.no

Gamer.no har fått tak i to godbiter i form av et hovedkort og et skjermkort fra MSI som vi deler ut en konkurranse.

Heftig maskinvare

MSI Z170A Gaming Pro Carbon.
MSI

MSI Z170A Gaming Pro Carbon er et hovedkort som spesielt rettet mot spillere. Det kommer med et lekkert karbondesign og LED-lys som kan tilpasses i forskjellige farger. Kortet støtter Intels sjette generasjon av prosessorer, LGA1151 Socket, og DDR4-minne.

Hovedkortet har også støtte for den nye generasjonen USB, USB 3.1 Gen2, som skal være opp mot dobbelt så raskt som vanlig USB 3.0. I tillegg har kortet tre PCIe 3.0-spor, som gir støtte for to NVIDIA-skjermkort i SLI, og hele 3 AMD-kort i CrossFire. Produktet har en verdi på 1700 kroner.

MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G.
MSI

GTX 980 er et av Nvidias beste skjermkort, som fint takler mange nye spill helt opp i 4K-oppløsning, og kan kjøre de fleste nye spill på Ultra-nivå i 1080p/1440p. MSI sin versjon, MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G, er en forbedring av referansekortet.

Grafikkortet bruker MSI sine TwinFrozr V-vifter, som gir lave temperaturer og et lavt lydnivå. Kortet er overklokket med omtrent 8-10 prosent sammenlignet med referansekortet, og kan fint presses enda lengre med programvare som MSI Afterburner og MSI Gaming App. Det er også særdeles flott å se på. Guru3D skrev i sin anmeldelse av kortet at «ytelsen er sinnssyk, byggekvaliteten er av høyeste kvalitet og det tilbyr ren stillhet». MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G har en verdi på rundt 5500 kroner.

Slik deltar du i konkurransen

For å delta i trekningen må du svare korrekt på to spørsmål. Konkurransen avsluttes fredag 18. mars klokken 12:00 og den heldige vinneren annonseres dagen etter.

Oppdatering fredag 18. mars: Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er annonsert.

Siste fra forsiden