Sjekk om du vant disse to rakkerne

Vi har trukket vinneren av et heftig skjermkort og et tøft hovedkort fra MSI.

MSI/Gamer.no

Forrige helg fikk Gamer.no kloka i hovedkortet Z170A Gaming Pro Carbon og skjermkortet GeForce GTX 980 Gaming 4G fra MSI. Vi opprettet en konkurranse, og alt man måtte gjøre for å delta i trekningen var å svare korrekt på følgende to spørsmål:

1) Hva er klokkehastigheten på MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G i «boost clock»-stillemodus? Korrekt svar var: 1216 MHz

2) Hvor mange USB 2.0-porter er det på bakplata til MSI Z170A Gaming Pro Carbon? Korrekt svar var: 4

Over 6600 lesere deltok i trekningen, men det er kun én vinner. Denne gangen var det Stian Morten Jullum som stakk av med godsakene. Gratulerer!

Premien sendes i posten etter påske.

Heftig maskinvare

MSI Z170A Gaming Pro Carbon.
MSI

MSI Z170A Gaming Pro Carbon er et hovedkort som spesielt rettet mot spillere. Det kommer med et lekkert karbondesign og LED-lys som kan tilpasses i forskjellige farger. Kortet støtter Intels sjette generasjon av prosessorer, LGA1151 Socket, og DDR4-minne.

Hovedkortet har også støtte for den nye generasjonen USB, USB 3.1 Gen2, som skal være opp mot dobbelt så raskt som vanlig USB 3.0. I tillegg har kortet tre PCIe 3.0-spor, som gir støtte for to NVIDIA-skjermkort i SLI, og hele 3 AMD-kort i CrossFire. Produktet har en verdi på 1700 kroner.

MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G.
MSI

GTX 980 er et av Nvidias beste skjermkort, som fint takler mange nye spill helt opp i 4K-oppløsning, og kan kjøre de fleste nye spill på Ultra-nivå i 1080p/1440p. MSI sin versjon, MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G, er en forbedring av referansekortet.

Grafikkortet bruker MSI sine TwinFrozr V-vifter, som gir lave temperaturer og et lavt lydnivå. Kortet er overklokket med omtrent 8-10 prosent sammenlignet med referansekortet, og kan fint presses enda lengre med programvare som MSI Afterburner og MSI Gaming App. Det er også særdeles flott å se på. Guru3D skrev i sin anmeldelse av kortet at «ytelsen er sinnssyk, byggekvaliteten er av høyeste kvalitet og det tilbyr ren stillhet». MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G har en verdi på rundt 5500 kroner.

Siste fra forsiden