Konkurranse

Nintendo-spill                             

Vinn spesialversjon av The Wind Waker HD

Delta i trekningen om det nye Zelda-spillet og to valgfrie Nintendo-spill.

Hver lørdag får leserne av Tek-nettverket anledning til å vinne tøffe premier. Nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no rullerer på dette, og denne helgen er turen igjen kommet til oss i spillredaksjonen.

Vi har fått tak i en spesialversjon av The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, som i tillegg til selve spillet også inneholder en figur av Ganondorf – hovedfienden i de aller fleste spill i Zelda-serien.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Limited Edition.

Wind Waker HD er en nylansering av det fargerike og kritikerroste spillet som debuterte på GameCube i 2003. Her må Link utforske en stor øygruppe på jakt etter magiske Triforce.

Nintendo har ikke bare pusset opp grafikken i denne Wii U-utgaven, men også sørget for at spillmekanikker er forbedret siden lanseringen for ti år siden. Blant forbedringene finner vi et raskere skip og en smidigere løsning for inventar og kart, takket være bruken av GamePad-en.

I tillegg til Wind Waker HD Limited Edition kan vinneren plukke ut to valgfrie spill som er distribuert av Nintendo frem til nå i 2013, for eksempel Donkey Kong Country Returns 3D, Fire Emblem: Awakening, Pikmin 3 eller The Wonderful 101. Valget er fritt!

Alt man må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende to spørsmål:

  1. Hvilken karakter fikk The Wind Waker HD i vår anmeldelse?
  1. Når lanserte Gamer.no sitt nye design denne uka?

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinneren mandag 7. oktober. Den heldige blir kontaktet av oss og kan da foreta sitt valg.

Siste fra forsiden