Konkurranse

Back 4 Blood - betatest

Vinn tidlig tilgang til betatesten for Back 4 Blood

Oppdatert: Nytt tidspunkt for innløsing av koder.

Warner Bros. Games

Oppdatering 3. august: De opprinnelige planene for innløsning av koder har endret seg. Spillere som ble trukket ut til å delta i den tidlige betatesten for Back 4 Blood kan nå først løse inn kodene sine når testen begynner, det vil si klokken 04:00 den 5. august.

Øvrige instrukser gjelder fortsatt.

Opprinnelig sak følger.

Back 4 Blood – den åndelige oppfølgeren til Left 4 Dead – går ut i åpen betatesting den 12. august. Allerede uken før holder utvikler Turtle Rock Studios imidlertid en lukket testrunde, og vi har fått tak i 15 nøkler som vi lodder ut til dere lesere.

For å være med i trekningen trenger du kun registrere e-postadressen din i feltet nedenfor. Konkurransen er åpen frem til klokka 21:00 mandag 2. august, og vi sender ut nøklene kort tid etter.

Testen holdes 5.-9. august og foregår på ditt valg av plattform – enten PC via Steam, Xbox eller PlayStation. Blir du trukket ut får du også invitere opptil tre venner til å bli med på skytegalskapen.

Back 4 Blood ble opprinnelig avduket i mars 2019. Turtle Rock består av mange av de samme utviklerne som skapte Left 4 Dead, og det er også der teamet har hentet inspirasjonen for den nye zombieskyteren.

LES OGSÅ: Back 4 Blood slippes på Xbox Game Pass ved lansering »

Denne gangen har gjengen satset på at alt skal være enda større og mer spektakulært. Spillere får blant annet kjempe mot gigantiske zombier, i tillegg til de faste hordene med småttinger. Konseptet med «større» strekker seg også til historien, med flere fortellinger og flere figurer å bli kjent med.

Back 4 Blood lanseres 12. oktober 2021, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Siste fra forsiden