E3 2021 - Back 4 Blood

Back 4 Blood slippes på Xbox Game Pass ved lansering

OPPDATERING: Xbox bekrefter.

Back 4 Blood.
Turtle Rock Studios

Oppdatering søndag 19:15: Xbox har søndag kveld bekreftet at Back 4 Blood kommer til Xbox Game Pass på lanseringsdagen.

Opprinnelig artikkel følger.

«JohnTLH» la nylig ut et skjermbilde på Reddit som viser videobeskrivelsen til en Back 4 Blood-video fra YouTube. Videoen skal etter planen gå live klokken 23:00 på søndag, men i videobeskrivelsen – som vises mens videoer av denne sorten telles ned – fikk vi mer enn utgiveren Warner antageligvis var komfortabel med å dele.

– Back 4 Blood kommer til Xbox Game Pass ved lansering, via Xbox Series X/S og Xbox One, i tillegg til Windows 10 PC, sto det i beskrivelsen. Nå er videoen satt som privat, og det er ikke mulig å se beskrivelsen lenger.

Her er en annen trailer fra The Game Awards i 2020.

Tidspunktet for videoen er like etter at Xbox har hatt sin presentasjon samme kveld, så det er rimelig å anta at det er da nyheten først blir offentliggjort.

Om dette stemmer, følger Back 4 Blood i fortsporene til spill som Outriders og MLB: The Show 21 som begge kom til Game Pass-tjenesten på lanseringsdagen.

Back 4 Blood er det neste spillet til Turtle Rock Studios – et studio som består av mange av utviklerne av Left 4 Dead. Spillet virker å være i samme sjanger: et samarbeidsspill der man skal slakte ned zombier. Den åndelige oppfølgeren ble opprinnelig avduket i mars 2019.

Planen nå er å slippe spillet i oktober, til PC, PlayStation 4, PlayStation 5 Xbox One og Xbox Series X/S.

Les alt vi har skrevet om E3 2021 »

SE OGSÅ: Her er E3-timeplanen for i år »

Siste fra forsiden