Konkurranse

Vinn tilgang til World of Warcraft-betaen

Blizzard satte for få dager siden endelig i gang den avsluttende delen av World of Warcraft-betatesten i Europa. I samarbeid med Vivendi deler vi ut tre betanøkler til lesere som svarer korrekt på ett spørsmål.

I World of Warcraft venter en verden rik på legender og eventyr. For første gang kan spillere vandre gjennom Azeroth fra en ny og annerledes synsvinkel. I helteskikkelse utforsker du velkjente slagmarker, oppdager nytt land og begir deg ut på episke ferder og utfordringer i Blizzards første og storslagne online rollespill.

Noe av det Blizzard lover: En levende, dynamisk verden uten grenser plassert i Warcraft-universet med velkjente landemerker, pluss uoppdagede landområder. Actionfylte kamper mot flere motstandere samtidig. Hundrevis av timer med spilltid hvor du møter tusenvis av andre spillere som venn eller fiende. Et enkelt og intuitivt kontrollsystem som skal gjøre det enklere å handle, slåss og bevege seg gjennom landskapene. Stadig nye oppdrag og hendelser i en pustende verden.

- Så langt i testingen er det ingen annen mulig reaksjon enn å bøye seg i støvet. Blizzard har klart å skape ikke bare et spill, men et levende univers, og det er farlig vanedannende, skrev vår egen Kristine Liland i sniktitten på World of Warcraft i november.

Nå har Blizzard endelig satt i gang den avsluttende delen av World of Warcraft-betatesten i Europa. Vi har fått tak i tre betanøkler som vi ønsker å dele med trofaste lesere som svarer korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange raser kan du velge mellom i World of Warcraft?
6
8
10

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 10:00 fredag 14. januar. Da stenges konkurransen, og vi utlyser tre vinnere i en egen artikkel samme dag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden