Konkurranse

Vinn Viking: Battle for Asgard

Gir bort tre eksemplarer

Vi deler ut tre eksemplarer av det nye, brutale actionspillet fra Creative Assembly.

Viking: Battle for Asgard følger en bitter kamp mellom Åsgards guder. Gudinnen Hel har blitt kastet ut for å ha gått mot Odins vilje, og nå har hun manet frem en hær av levende døde som hun vil bruke til å ta over det jordiske riket, Midgard, og fremprovosere Ragnarok, et apokalyptisk slag som vil ødelegge Åsgard og gudene som bor der.

Valgfritt eksemplar av Viking: Battle for Asgard ligger i premiepotten.

Menneskene har imidlertid ikke tenkt å la Hel få viljen sin på deres bekostning. Som den unge krigeren Skarin må du stoppe Hel og forsvare menneskehetens fremtid. Skarin er en mektig kriger, men han er ikke uten problemer, og kjemper med en indre konflikt og en stadig økende mistenksomhet mot gudene selv.

Vår anmelder belønnet spillet med 7 av 10 i sin anmeldelse, som ble konkludert slik:

– Om det er brutalitet og litt norrøn mytologi du er på jakt etter, får du i pose og sekk med Viking: Battle for Asgard. Det er eit engasjerande eventyr som let deg springe fritt utan å nokon gong miste retningssansen. Kampane er engasjerande og velgjorte, og gjer dei store slaga du får oppleve til stor underhaldning.

Nå kan tre lesere vinne dette spillet, til Xbox 360 eller PlayStation 3. For å være med i trekningen må man svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hva heter gudinnen som gir Skarin oppdraget med å frigjøre Midgard fra ondskapen?
  1. Hva er Yggdrasil i norrøn mytologi?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt søndag 6. april. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no.

Siste fra forsiden