Virtua Fighter 5 til PlayStation 3

Lyst på en virtuell slåsskamp for PS3? Da har Sega alt du trenger, med Virtual Fighter 5.

Sega fortsetter sin serie med E3-kunngjøringer, og i dag er det Virtua Fighter 5 som står for tur. Det neste spillet i denne populære slåssespillserien kommer til PS3, og lanseringen er satt til våren neste år. Spillet vil selvfølgelig demonstreres på E3, sammen med alle de andre spillene Sega har fortalt oss om i løpet av de siste ukene (og sikkert noen til).

Virtua Fighter 5 kommer med 17 slåssekjemper, hvorav flesteparten ser ut til å stamme fra eldre spill i serien. Sega har imidlertid fortalt om to nye figurer; meksikanske El Blaze, som overvinner fiendene ved hjelp av sin Lucha Libre-stil, og Eileen, som opprinnelig er fra Kina, og som bruker en Monkey Kung-Fu-stil (hva nå enn det måtte være) hun har lært av sin bestefar.

Spillet leverer et raskt og actionfylt gameplay hvor spillerne kan kjempe om penger og andre premier i kamper mot andre muskelbunter. Underveis kan de bruke pengene til å kjøpe ekstrautstyr, slik at de blir bedre utrustet til å ta ut farligere motstandere. Målet er selvfølgelig å bli den beste virtuelle slåssekjempen.

Virtua Fighter 5 introduserer en ny manøver som kalles "offensive mode". Denne tillater spillerne å nærme seg motstanderne fra siden, noe som i følge pressemeldingen gir kampene et ekstra strategisk element.

Siste fra forsiden