Voldelig romvesen til Europa

Det ser ut til at det blodige og humoristiske platformspillet Alien Hominid kommer til Europa.

Alien Hominid er et sideskrollende plattform/skytespill hvor du får rollen som et lite romvesen som krasjlander med den flygende tallerkenen sin. Uheldigvis klarer han å krasje akkurat utenfor FBI sitt hovedkvarter, og nå må han skyte, bombe, spise, kutte og slå seg vei gjennom horder av FBI-agenter, soldater og andre fæle mennesker for å få tilbake romskipet sitt og rømme fra planeten vår.

Alien Hominid for konsoll bygger på et gratis PC-spill som du kan finne ved å følge lenken under (vær klar over at Newgrounds inneholder materiale ikke egnet for barn). PC-versjonen har raskt rukket å bli et kultfenomen på nettet, og konsollversjonene har allerede fått rimelig god kritikk i USA, hvor spillet utgis av 0~3 Entertainment.

Nå melder nettstedet cube-europe at de har fått bekreftelse fra utviklerne i The Behemoth om at det jobbes med en PAL-versjon av dette spillet. For øyeblikket er det ikke avklart hvem som skal gi ut spillet her i gården, men The Behemoth forteller at de har blitt møtt med stor interesse fra flere utgivere. Forhåpentligvis betyr det at vi kan se frem til å spille Alien Hominid på europeiske PS2 og GameCube-konsoller tidlig neste år.

Siste fra forsiden