Smakebit på Split/Second

Vroooom

Nå kan du teste det lovende bilspillet med egne pailabber.

Disney Interactive Studios meddeler i en pressemelding at du nå kan laste ned en demo av Split/Second: Velocity på Xbox Live. Den samme demoen vil bli tilgjengelig på PlayStation 3 i neste uke, nærmere bestemt onsdag 5. mai.

Det blir masse eksplosjoner.

I spillet fra Black Rock Studio inntar du en rolle i et oppdiktet realityshow, som serveres i form av en serie eksplosive billøp. Her er det ikke bare det å komme først som teller, du kan også sette i gang ulike hendelser som endrer på banen og får rivaler til å kræsje ut eller snarveier til å åpenbare seg.

Demoen inneholder flyplassbrettet i racingmodus. Her kan du suse rundt i en stor flyplassterminal, mens du velter kontrolltårnet og krasjer med et fjernstyrt lastefly. Ja, dette blir antagelig helt absurd racing.

Vi tok turen til Brighton i vinter for å teste spillet, og der ble det konkludert med at Split/Second muligens kan bli en av 2010s mest spennende racingtitler.

Spillet kommer også til PC, men det meldes ikke om en demo på denne plattformen. Alle versjonene vil være i salg 20. mai.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden