Watch Dogs utvides i løpet av måneden

Ny spillbar figur med ti nye oppdrag.

Raymond «T-Bone» Kenny og den radiostyrte bilen hans, Eugene.
Ubisoft

Ubisoft har annonsert en nedlastbar utvidelse til storspillet Watch Dogs, som kommer senere i september.

Utvidelsen kalles «Bad Blood» og lar deg styre figuren Raymond «T-Bone» Kenny. Handlingen er satt til like etter hendelsene i hovedspillet. De som har kjøpt sesongpass vil kunne laste ned utvidelsen tirsdag 23. september. Alle andre må vente én uke før de kan kjøpe den.

Hjelp en venn i nød

Ubisoft har ikke røpet stort om handlingen i «Bad Blood», men kan fortelle såpass som at Raymond «T-Bone» Kenny skal infiltrere Blume en siste gang, for å plante et falskt spor i systemene deres. Like før han skal stikke av får han en desperat telefonsamtale fra en tidligere kollega i Blume, Tobias Frewer, som trenger hjelp. «T-Bone» bestemmer seg for å hjelpe til, men skjønner etter hvert at noen av detaljene i historien til hans gamle venn ikke henger helt på grep.

Annonseringstraileren for Bad Blood

«Bad Blood»-utvidelsen byr også på et nytt sideoppdragssystem kalt «Street Swap Contracts». Ifølge Ubisoft selv, skal dette by på timesvis med underholdning. Disse sideoppdragene kan spilles sammen med en venn eller en ukjent. Hvert oppdrag skal bli unikt, hevder Ubisoft i sin blogg.

I tillegg inneholder utvidelsen nye våpen, ferdigheter og kostymer. Utfra annonseringstraileren ser det dessuten ut til den radiostyrte bilen til «T-Bone», ved navn Eugene, blir et sentralt element i utvidelsen.

Til Wii U ...etter hvert?

Utvidelsen er bekreftet til PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 og PC. Om en versjon av utvidelsen til Nintendos konsoll har Ubisoft følgende å si:

– Vi kommer med mer informasjon om Wii U-versjonen om noen uker.

Først må imidlertid Watch Dogs i det hele tatt bli lansert på Wii U. Det skjer etter planen i løpet av høsten. Endelig dato er fortsatt ikke annonsert.

I vår anmeldelse ble Watch Dogs beskrevet som et vellykket oppgjør med overvåkingssamfunnet.

Siste fra forsiden