Westworld-stjerne har fått rolle i The Last of Us Part II

Hvilken rolle det er, vet vi derimot ikke ennå.

Sony Interactive Entertainment

På sin personlige Twitter-konto delte skuespilleren Shannon Woodward 7. april et bilde av seg selv i «motion capture»-drakt sammen med The Last of Us-skaper Neil Druckmann.

– Jeg er flaut begeistret fordi jeg har nådd toppen. Neil Druckmann lar meg spille i The Last of Us Part II, skriver Woodward.

Woodward er for mange kjent som Elsie Hughes i HBO-TV-serien Westworld. Serien er direkte knyttet til Naughty Dog gjennom Halley Gross, som bidro som forfatter på fire episoder av serien og samarbeider i disse dager med Druckmann om historien i The Last of Us Part II.

Spillet hylles allerede av Naughty Dog-sjefen

Vi vet ingen ting om hvem Woodward spiller i oppfølgeren til det spennende, drivende og følelsesladder eventyret om Joel og Ellie. Det vi derimot har fått høre, er at Naughty Dog-president Evan Wells er svært positiv om det han har fått se av spillet.

– Jeg er svært begeistret for The Last of Us Part II. Faktisk så fikk jeg høre historien (i spillet) fra Neil (Druckmann) ganske nylig, og det kommer til å bli fantastisk, sier en smilende hemmelighetsfull Wells til GameInformer.

Siste fra forsiden