Wii i høy oppløsning?

Mario-skaper Shigeru Miyamoto om Nintendos planer.

Det var i en takketale ved Japan Media Arts Festival forrige uke at legenden Miyamoto så det for godt å snike inn et par ertende godbiter til ivrige Nintendo-tilhengere. Det er like sikkert som banken at en ny Nintendo-konsoll en dag vil se dagens lys – men hva, hvordan og når vet vi foreløpig fint lite om.

Nytt Zelda-spill på trappene

I sin tale kunne Miyamoto avsløre at han i tillegg til det kommende Zelda-spillet også jobber på minst et spill som benytter seg av Nintendos Motionplus-teknologi. Det ble ikke avslørt noen videre detaljer om dette prosjektet, men den virkelige rosinen i pølsa var allikevel at Nintendo er i full gang med utvikling av ny maskinvare. Nå er det ikke med det sagt at det nødvendigvis er en "Wii HD" på trappene, og Nintendo DS har snart like mange inkarnasjoner som Street Fighter-serien, så hvorfor skulle de stoppe nå?

Nintendo-høvdingene Satoru Iwata og Reggie Fils-Aime har tidligere uttalt seg noe kryptisk og vagt om kommende maskinvare, men det er uansett klinkende klart at de ikke ligger på latsiden i kappløpet mot neste generasjon – noe de kanskje gjør klokt i grunnet avtagende salg for pengepressen kjent som Wii.

Kilde (Andriasang)

The Legend of Zelda: The Wind Waker
Nintendo GameCube
Nintendo Wii
Les mer
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Nintendo DS
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Nintendo Wii
Nintendo Wii Motion Plus
Les mer
Nintendo DSi
Les mer
The Legend of Zelda: Spirit Tracks
Nintendo DS
Spillmaskinvare Spillverket Wii

Les også

Siste fra forsiden