Wii og DS holder koken

Wii og DS holder koken

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I USA solgte Nintendo over 3 millioner Wii-enheter i løpet av desember, et løft fra 2,15 millioner i 2008. Konsollen er også den raskest selgende spillkonsollen noensinne i Europa, med rundt 20 millioner solgte enheter siden lanseringen i 2006.

DS-en er også en trofast traver, med sine totalt 40 millioner salg i Europa, ifølge Nintendo tidenes mestselgende konsoll i vår verdensdel.

Nintendos spillsalg ser minst like lovende ut, med 2,5 millioner eksemplarer av New Super Mario Bros. Wii solgt i USA og Europa. Wii Fit og Wii Fit Plus har på sin side solgt over 9,6 millioner eksemplarer bare i Europa.

DS-salget gikk også opp, og selv om ingen tall er offentliggjorte er det snakk om mer enn de 9,9 millioner enhetene Nintendo solgte i 2008.

(Kilder: Gamasutra (1, 2)

Nintendo Wii

Nintendo DS rosa

Nintendo DS Lite (Red)

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen