Witchfire i «early access»

Witchfire slippes i «early access» i høst – se ny trailer

Det Hexen- og Blood-inspirerte spillet har fått første dato.

Under fjorårets Summer Game Fest fikk vi se Witchfire igjen – fem år etter at spillet først ble annonsert. Witchfire er et actionspill satt til en mørk fantasy-verden, med røtter til spill som Hexen og Blood.

I fjor var planen å slippe spillet i «early access» i 2022, men det ble utsatt til 2023 i tandem med at spillet ble utvidet til å ha en åpen verden.

Torsdag ettermiddag fikk tidligversjonen dato: Witchfire slippes i «early access» på Epic Games Store 20. september i år.

Witchfire utvikles av The Astronauts, der nøkkelutviklere tidligere har stått bak spill som Painkiller og Bulletstorm. Spillet er et førstepersons skytespill, satt til en verden der mektige hekser slåss mot kirken. Du er en heksejager som sammen med magikere fra Vatikanet skal kjempe ned de onde kreftene.

I et intervju forteller regissør Adrian Chmielarz at spillerne kan vente seg en polert og stemningsrik opplevelse når tidligversjonen slippes i høst. Utviklerne tar sikte på å lempe inn mer av historien etter hvert.

Chmielarz sier også at den nyeste traileren – som du kan se over – er en respons på at utviklerne tidligere har fokusert mye på actionbestanddelene når de har vist spillet. Nå ønsker de å peke på at det er et mer variert spill, og at det ligger nærmere spill som Dark Souls enn Doom i stemning.

Les alt fra ikke-E3 i år »

Siste fra forsiden