World of Warcraft får selfie-kamera

#selfie #love #me #hello #azeroth

Meg i skogen med mn nye hals!
Blizzard

World of Warcraft trekker inn et mye diskutert, forhatt og elsket fenomen når oppdatering 6.1 lanseres om litt. Med det nye S.E.L.F.I.E.-kameraet kan man, ja, nettopp: ta selfier i hytt og vær.

«HEEEEEEEEIII!». (Bilde: Blizzard)

Kameraet får man tak i gjennom et «garrison follower»-oppdrag kalt «Field Photography», ifølge WOWHead. Vil man oppgradere kameraet med filtre kan man gjøre oppdraget «Lens Some Hands». Belønningen er et sketch-filter, et svart-hbitt-filter og et mystisk «death filter».

Twitter-integrasjon følger med

Selfie-flørtingen er ikke det eneste Blizzard gjør for å knytte sammen vår verden med World of Warcraft. Oppdateringen implementerer også støtte for Twitter. Figurer kan sende tweets når de får tak i nye gjenstander, sikrer seg prestasjoner eller ta skjermbilder og sende ut direkte fra spillet.

Den kanskje mest håndfaste nyheten for de som har holdt ut med World of Warcraft siden utvidelsen The Burning Crusade er nok likevel at Blood Elf-modellen endelig har fått en visuell overhaling. Nå passer modellen mer inn med resten av det grafiske løftet spillet har fått.

Resten av oppdateringens innhold kan du lese om på Blizzards egen blogg.

Vi synes det var mye spennende å spore i spillets nye utvidelse som kom i høst.
Warlords of Draenor kan bli en av de beste utvidelsene til World of Warcraft »

Siste fra forsiden