World of Warcraft: Dragonflight

World of Warcrafts nye utvidelse introduserer en ny dragerase og klasse

Dragonflight gir også talenttreet en skikkelig overhaling.

Tirsdag kveld kunne Blizzard fortelle oss hvor veien går videre i den neste utvidelsespakken til World of Warcraft. Pakken får navnet Dragonflight, og vil la spillere besøke øygruppen The Dragon Isles.

Den nye øygruppen vil bestå av fem nye soner. Fire av disse vil være ordinære progresjonssoner, mens den siste vil være en startsone for den nye rasen Drachtyr. I tillegg legges det til en ny klasse kalt Envoker, og nivågrensen økes til 70.

Ingen slippdato er klar ennå.

Du kan se annonseringstraileren over.

LES OGSÅ: Blizzard-sjefen avviser rykter om NFT-planer

Bli en dragerytter

Nytt av utvidelsen er den nye måten å forflytte seg på ved hjelp av drageridning. Man vil i begynnelsen av Dragonflight motta en drage-kompanjong, som man vil kunne bevege seg med på The Dragon Isles.

World of Warcraft: Dragonflight.
Blizzard

Med introduksjonen av Dragonflight kommer det flere nye endringer til World of Warcraft, for eksempel både talent- og profesjonsspesialiseringene. I tillegg lanseres det et splitter nytt brukergrensesnitt for de mer nøkterne spillerne.

Det var i begynnelsen av april at de første detaljene rundt Dragonflight begynte å lekke. Avsløringen dukket opp via en kildekode på et av Blizzards nettsteder. Den viste hint om tre forskjellige muligheter til forhåndskjøp av utvidelsespakken, som vi i kveld fikk bekreftet.

LES OGSÅ: Echo vinner World of Warcraft-kappløpet om Sepulcher of the First Ones

Siste fra forsiden