World Racing 2 med Boble?

TDK Mediactive har kunngjort at utviklingen av World Racing 2 er i gang, og at Volkswagen er den nye samarbeidspartneren. Det betyr forhåpentligvis at vi får kjøre den gode gamle Bobla.

Forrige World Racing-spill har fått blandet kritikk fra media og gamere verden over, men er likevel blitt et rimelig populært spill for de litt mer arkadeinnstilte bilspillentusiastene. Spillet ble utviklet i samarbeid med den tyske bilfabrikanten Mercedes Benz, og inneholdt en haug av nye og klassiske modeller. Selve handlingen foregikk i flotte landskaper, og en artig detalj var at hvis du ikke ønsket å følge den fastlagte banen kunne du kjøre over på en sidevei og dra på oppdagelsesferd om du ville.

For øyeblikket er det ikke kunngjort mange detaljer om World Racing 2, men det er naturlig å anta at det vil følge den generelle oppskriften fra første spill i serien, men at bilene du får kjøre er fra Volkswagen i stedet for Mercedes. Det er nok en gang det tyske utviklerhuset Synetic som står for arbeidet med spillet. World Racing 2 kommer til PC og konsoll, men noen utgivelsesdato er ikke klar enda.

Siste fra forsiden