Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 21

Xbox 360 fyller 10 år

Her er lytternes favorittspill.

Shaun Greiner/Flickr/Creative Commons

Det handler i stor grad om Star Wars i ukens episode av Rad Crew, og én av de mest kjente scenene fra The Empire Strikes Back: nemlig slaget på planeten Hoth. Over et dusin spill har forsøkt seg på å skildre dette slaget, og i denne episoden har vi oppsummert de fem beste. Det er kanskje ikke overraskende at DICE sitt Star Wars Battlefront er representert på denne lista.

Når det gjelder Star Wars Battlefront er dette spillet også grundig gjennomgått av Jostein Hakestad og blir omtalt i episoden. Klarer det å leve opp til forventningene? Og hvor har alle Ewokene på Endor blitt av?


Rad Crew - sesong 10, episode 21

Til slutt hadde vi en aldri så liten feiring av 10-årsdagen til Xbox 360, konsollen som på mange måter vippa PlayStation av trona i mange år. Vi spurte lytterne våre: hva er det beste eksklusive Xbox 360-spillet? Svarene vil kanskje overraske deg, men sikkert ikke.

Ukens meny:

  • 00:03: Topp 5 Hoth-brett i Star Wars-spillhistorien
  • 00:16: Nyheter
  • 00:25: Star Wars Battlefront-omtale
  • 1:03: Ukens spørsmål: Hva er lytternes favoritt Xbox 360-spill?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 19. november
Rad Crew, 12. november
Rad Crew, 5. november

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden