Xbox One - Summer Game Fest Demo Event

Xbox inviterer på demo-bonanza senere denne måneden

Lover prøveversjoner av mer enn 60 kommende Xbox One-titler.

Nyversjonen av Destroy all Humans! er blant spillene man kan teste.
THQ Nordic

På grunn av korona har ikke Microsoft fått holde sitt vanlige E3-kalas i år. I stedet har selskapet valgt å bringe spillene ut til folket med Summer Game Fest Demo Event – en ukeslang utstilling av kommende Xbox One-titler.

Xbox' Demo Event er del av Geoff Keighleys Summer Game Fest.
Microsoft

Fra 21. til 27. juli får Xbox One-eiere sjansen til å prøvespille et lass med forskjellige spill – alt mens de sitter hjemme i stua.

Ifølge Microsoft er det snakk om i hvert fall 60 nye spilldemoer, og kanskje så mye som 100. En endelig liste vil avdukes nærmere startdatoen, men prosjekter som Destroy All Humans!, Skatebird og Haven er allerede bekreftet som deltakere.

– Ikke vanlige demoer

Via sine nettsider påpeker Microsoft at mange av innslagene kanskje ikke er hva spillere flest vil anse som «vanlige» demoer. Flere av spillene har enda lang vei igjen før de er ferdige, som kan bety at det man får prøve ikke er representativt for den endelige opplevelsen.

– Vi har aldri gjort noe som dette før. Hva det betyr er at dere får prøve disse spillene tidlig – noen av dem veldig tidlig – som er fantastisk. Men dere bør også merke dere at disse spillene vil fortsette å utvikle seg og bli mer polert ettersom de nærmer seg lansering.

Det er også verdt å merke seg at samtlige demoer forsvinner så snart arrangementet er over, altså 27. juli. Enkelte vil riktignok legges ut for nedlasting igjen etter hvert.

Microsoft legger ned strømmetjenesten Mixer.
Flytter satsingen over til Facebook Gaming »

Siste fra forsiden