Xbox-sjefen: – Jeg vil gjerne se Mario på Xbox

Phil Spencer synes Nintendo har de beste spillene.

Nintendo, Microsoft, montasje Gamer.no

Selv om det kan virke som en utopisk drøm, er det ikke utenkelig at Nintendo-spill en gang i fremtiden kan slippes på andre plattformer. Xbox-sjef Phil Spencer er i hvert fall veldig åpen for det.

– Jeg ville ha elsket å ha Mario på Xbox. Som en person som har vært i denne industrien, og som har spilt spill alltid, sier jeg fortsatt det samme: Nintendo har de sterkeste selvutviklede spillene. De er fantastiske, og minnene de har gitt mange av oss, som spilte spillene deres og hadde de vidunderlige opplevelsene – det å ha de på Xbox ville vært flott, sier han i et intervju med AusGamers.

Phil Spencer under et Oculus Rift-arrangement i 2015.
eVRydayVR, flickr.com

Microsoft har nylig samarbeidet med Nintendo om Wii U-versjonen av Minecraft, og ifølge Spencer har det samarbeidet fungert godt. Han håper at det vil kunne resultere i flere samarbeidsprosjekter i fremtiden.

– Jeg vet at jeg får spørsmål hele tiden om jeg ønsker å se Banjo i Super Smash Bros., og jeg tenker «Ja, det hadde jeg sagt ja til på flekken». Dersom vi har en sjanse til å jobbe med dem i fremtiden, vil jeg absolutt gjøre det. Og enkelte folk tenker jeg sier det som et slags PR-svar, men jeg tenker hvorfor ville du ikke gjort det?

Nintendo avduket nylig sin neste stue- og håndholdtkonsoll, Nintendo Switch. Planen er å la folk både spille fra sofakroken og også ta med seg maskinen på tur om de vil det. Den slippes i mars 2017.

Vår skribent mener Nintendo bør gå sin egen vei.
KOMMENTAR: Nintendo bør ikke prøve å konkurrere med Sony og Microsoft »

Siste fra forsiden