Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 skal koble sammen verdenene fra de forrige spillene

Neste innslag i den japanske rollespillserien er avduket. 

Nintendo avsluttet sin Nintendo Direct-sending onsdag med å avduke Xenoblade Chronicles 3. Det neste innslaget i det som nå har blitt en velkjent japansk rollespillserie for Nintendo skal slippes i september på Nintendo Switch.

Så langt vet vi lite om spillet, men det skal koble sammen «fremtidene i verdenene som ble vist i Xenoblade Chronicles og Xenoblade Chronicles 2. Akkurat hva det betyr vet vi ikke, men de tidligere spillene i serien har alle hatt sine egne avgrensede verdener.

En trailer kan du se over, der vi blant annet får innblikk i det som virker å være en verden rammet av krig, svære maskiner og figurer som ryker i tottene på hverandre.

Xenoblade Chronicles, Xenoblade Chronicles 2 og Xenoblade Chronicles X byr alle på store, åpne spillområder som man kan boltre seg i. Kampsystemene i de forskjellige spillene har fått mye skryt for hvordan de håndterer posisjonering. Ellers er det mange tradisjonelle japanske rollespillelementer å spore, slik som melodramatiske historier, storslagne angrep og fargerike figurer.

Det første Xenoblade Chronicles-spillet ble pusset opp til Nintendo Switch for et par år siden. Vi merket at ikke alt med spillet hadde eldes med stil, men fant likevel mye å like.

LES OGSÅ: Kultklassikeren Chrono Cross slippes i Europa for første gang »

Siste fra forsiden