Yakuza 3 endelig til Europa

Snart klart for japansk gangstermoro også her til lands.

Oppdatering:

PAN Vision Norge som er Segas distributør i Norge har nå bekreftet at spillet også vil komme hit til lands, ergo er det ikke nødvendig å bestille spillet fra våre tedrikkende venner om du er sugen på japansk gangstermoro.

Opprinnelig sak:

De fleste japanske spill blir for de av oss bosatt på den vestlige halvkule sett på som underlige, merkelige og ofte helt bisarre. Det finnes dog hederlige unntak til denne oppfatningen, eksempelvis har både Metal Gear-serien og sist ut Bayonetta sitt opphav i Japan: begge spill som har blitt godt mottatt også her.

De første to spillene i Yakuza-serien mottok derimot nokså lunken mottagelse på denne siden av kloden, men nummer tre (om vi ser bort ifra Yakuza Kenzan) i rekken blir hyllet som et knallgodt spill også i den vestlige spillpressen. Derfor er det til manges store glede at Sega nå har annonsert at de vil slippe Yakuza 3 også i Europa, nærmere bestemt i Storbritannia i første omgang. Om spillet vil nå oss her til lands er usikkert, men som viden kjent blant våre forumbrukere finnes det flere britiske nettsider som sender spill til Norge.

Yakuza 3, som allerede har en oppfølger på tur ut i opphavslandet, tar for seg den japanske mafiaen, viden kjent som Yakuzaen, og den japanske underverden. Spillet blander sammen flere elementer, og i stikkordsform kan det nevnes action, rollespill-elementer og sterk historiefortelling. Den europeiske utgaven vil ikke få engelske stemmer, men vi antar at spillet vil bli tekstet til i hvert fall engelsk.

Hørtes dette spennende ut er 12. mars datoen du skal sette kryss for i kalenderen, da ankommer nemlig spillet på vår halvklode.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden