Yakuza 3 endelig til Europa

Yakuza 3 endelig til Europa

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Oppdatering:

PAN Vision Norge som er Segas distributør i Norge har nå bekreftet at spillet også vil komme hit til lands, ergo er det ikke nødvendig å bestille spillet fra våre tedrikkende venner om du er sugen på japansk gangstermoro.

Opprinnelig sak:

De fleste japanske spill blir for de av oss bosatt på den vestlige halvkule sett på som underlige, merkelige og ofte helt bisarre. Det finnes dog hederlige unntak til denne oppfatningen, eksempelvis har både Metal Gear-serien og sist ut Bayonetta sitt opphav i Japan: begge spill som har blitt godt mottatt også her.

De første to spillene i Yakuza-serien mottok derimot nokså lunken mottagelse på denne siden av kloden, men nummer tre (om vi ser bort ifra Yakuza Kenzan) i rekken blir hyllet som et knallgodt spill også i den vestlige spillpressen. Derfor er det til manges store glede at Sega nå har annonsert at de vil slippe Yakuza 3 også i Europa, nærmere bestemt i Storbritannia i første omgang. Om spillet vil nå oss her til lands er usikkert, men som viden kjent blant våre forumbrukere finnes det flere britiske nettsider som sender spill til Norge.

Yakuza 3, som allerede har en oppfølger på tur ut i opphavslandet, tar for seg den japanske mafiaen, viden kjent som Yakuzaen, og den japanske underverden. Spillet blander sammen flere elementer, og i stikkordsform kan det nevnes action, rollespill-elementer og sterk historiefortelling. Den europeiske utgaven vil ikke få engelske stemmer, men vi antar at spillet vil bli tekstet til i hvert fall engelsk.

Hørtes dette spennende ut er 12. mars datoen du skal sette kryss for i kalenderen, da ankommer nemlig spillet på vår halvklode.

(Kilde: CVG.com)

Yakuza 3

PS3
Slippdato: 12. mars 2010
Sjanger: Action, Eventyr
Utvikler: Amusement Vision
Utgiver: SEGA Europe

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen