Youtube og Sony samarbeider

Del dine bragder med andre

Snart vil du kunne laste opp filmer på Youtube direkte fra din Playstation 3.

Videosiden Youtube har lenge jobbet med å spre sine tjenester til så mange plattformer som mulig. Gjennom deres API-protokoll kan brukere få tilgang på Youtube-tjenester direkte på sine maskiner uten å måtte besøke selve siden.

Youtube har offentliggjort at de samarbeider med Sony om å integrere Youtube rett i grensesnittet på Playstation 3. Dermed kan Playstation 3-eiere snart lagre filmklipp av sine spill og laste dem opp på Youtube.

Denne nye funksjonene gjelder ikke bare fremtidige spill, men kan også leges inn i eldre titler ved oppdatering. Sony har allerede integrert systemet i sitt eget Mainichi Issho, et spill som kun er utgitt i Japan.

Alle utviklere kan benytte seg av systemet, og ifølge Eurogamer har Sony allerede tilbudt programvaren til studioer over hele verden. Det er foreløpig ikke kommet noen offentliggjøring om hvilken spill som kommer til å benytte seg av denne funksjonen.

Dette er ikke første gang en spillutvikler samarbeider med Youtube. EA har tidligere offentliggjort at etterlengtede Spore vil benytte seg av Youtube for å la spillere laste opp klipp av sine kreasjoner.

Siste fra forsiden