EverQuest II (Windows)

Fem hundre år har gått siden det første EverQuest, og fantasiverdenen Norrath har fortsatt problemer. Lag en helt og dra på eventyr sammen med tusener av andre spillere.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 8. november 2004
  • Sjanger: Massivt online, Rollespill
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Verant Interactive
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Artikler om EverQuest II

Nytt fra Sony Online Entertainment

Sony Online Entertainment har kunngjort at de vil gi ut Asheron's Call: Throne of Destiny og Asheron's Call 2: Legions, samt lansere en serie små ekspansjoner til EverQuest II.

Tilbring vinteren online

Sitter du og fryser på tærne bare du ser snøen utenfor vinduet? Kunne du tenkt deg til eksotiske steder, men budsjettet tillater ikke en Syden-tur? Kanskje MMORPG-sjangeren kan friste.

EverQuest II får utgivelsesdato

Som om ikke det kommer nok stortitler tidlig i november, har Sony Online Entertainment kunngjort at utgivelsen av EverQuest II er svært nær.

EverQuest II

Sony Online Entertainment har nylig gitt E3 demo-filmen av EverQuest 2, som inneholder over åtte minutter med film fra spillet.

EverQuest 2

Sony Online Entertainment har akkurat gitt ut en massiv trailer fra EverQuest II.

Nye skjermbilder fra EverQuest 2

EverQuest II, den kommende oppfølgeren til det super-populære onlinespillet EverQuest, har lenge vært badet i skyggefull hemmelighetskremmeri. De fleste vil nok si at "hypen" ikke har vært den helt store, og skjermbilder og videoer har vært svært begrenset i antall.

Bilder fra spillet

Til toppen