Nye EverQuest-prosjekter

EverQuest Next?

SOE jobber med EverQuest Next, samt to nye utvidelser.

En gang i tiden var EverQuest kongen av den vestlige MMORPG-sjangeren. I dag er situasjonen en annen, men det er fortsatt rikelig med liv i veteranserien.

På årets EverQuest Fan Faire kunne Sony Online Entertainment røpe at de jobbet med noe de kaller EverQuest Next (midlertidig navn). For øyeblikket har de ikke fortalt mange detaljer om prosjektet, men litt har vi fått (via nettstedet EQ II Wire.

EverQuest Next vil ikke være noen direkte oppfølger til de to eksisterende spillene, men mer et forsøk på å gjenskape EverQuest-opplevelsen. Noen ting vil endres, andre vil beholdes slik de er nå.

Vi loves også mer spennende kamp, og spillet skal være designet med spiller mot spiller-kamp i tankene. Dessuten hevder utviklerne at verden vil være i stadig forandring. Du kan stikke innom Massively for et par skjermbilder fra det nye spillet.

SOE hadde imidlertid mer å by på for EverQuest-tilhengerne. Både EverQuest og EverQuest II får utvidelser. Eneren får House of Thule, mens toeren får Destiny of Velious.

Disse nyhetene kommer kort tid etter at SOE kunngjorde at EverQuest II kom til å få en gratismodus.

Siste fra forsiden