3DS-slippdato trolig lekket

Julen kan være reddet.

Nintendos neste håndholdte ble på mange måter hovedattraksjonen på årets E3-messe, og forventningene til hva 3DS-nyvinningen kan levere er allerede faretruende høye. Det alle nå lurer på er selvsagt lanseringsdatoen til apparatet, som Nintendo hittil har holdt hemmelig.

Det ser imidlertid ut til at datoen allerede kan være offentligjort. Nettstedet Andriasang snappet nemlig opp en interessant Twitter-melding fra en person som visstnok var tidligere ansatt i det japanske selskapet Keys Factory, som lager ekstrautstyr til blant annet DS.

I meldingen, som for øvrig nå er slettet, står det at selskapet skal lansere en rekke produkter til 3DS den 20. november i år og at folk dermed får mulighet til å kjøpe produktene samtidig med maskinen. I klartekst betyr altså dette at 3DS lanseres den 20. november i Japan, om vi skal tro Twitter-meldingen.

Dette bygger også opp under tidligere indikasjoner på at maskinen skal slippes på markedet i løpet av høsten, som vi rapporterte om i april.

Nettstedet Kotaku har vært i kontakt med Keys Factory, som bekrefter at personen som skrev meldingen har vært ansatt i selskapet. Dermed er det ikke helt usannsynlig at datoen er riktig, selv om den riktignok gjelder den japanske lanseringen.

Om Europa ikke ligger så altfor langt langt etter, er det altså mulig at 3DS blir årets definitive julegavetips, om den vel å merke ikke blir for dyr. Det finner vi uansett ut den 29. september, når Nintendo kunngjør både slippdatoer og pris.

Les også:Nintendo 3DS til høsten?
Les også:Nintendo smeller til med 3DS
Les også:Sniktitt: Nintendo 3DS

(via 1Up)

Siste fra forsiden