40 000 fikk bli med å betateste WildStar

MMO-spillet fra Blizzard-avhopperne nærmer seg lansering og vi delte ut betanøkler.

For snart ti år siden startet 17 tidligere World of Warcraft-utviklere et nytt eventyr. De grunnla Carbine Studios og begynte arbeidet på det vi i dag kjenner som WildStar – et lovende og fargerikt sci-fi-MMO hvor spillopplevelsen avhenger av hvilken klasse du velger. I dag består teamet blant annet av utviklere med bakgrunn i alt fra StarCraft og Diablo, til Half-Life 2 og Fallout.

En spillopplevelse som tilpasser seg din spillestil

Handlingen foregår på Nexus, hjemplaneten til den avanserte rasen Eldan. Dette var den mektigste rasen i hele galaksen, men en dag forsvant hele gjengen og etterlot seg en planet full av skatter. Å lete etter disse skattene viser seg midlertid å være farligere enn antatt, ettersom en mystisk makt truer med å forgifte alle som setter sine bein på Nexus.

Utviklerne lover en spennende historie vel så god som de beste enspilleropplevelsene, og en svært personlig opplevelse. De hevder også at spilleren vil få mer av det innholdet man liker best etter hvert som man spiller og hver klasse skal ha sitt eget, unike innhold og belønninger som tilpasser seg din spillestil.

Om du er en utforsker vil du bli belønnet for å klatre opp høye fjell, finne skjulte huler og andre ting. Forskere tjener på å finne hemmeligheter og gjenstander som de kan bruke til å pusle sammen mysteriet rundt Eldans forsvinning. Nybyggere må bygge opp sivilisasjonen på den «nye» verdenen, mens soldatenes tilværelse naturlig nok preges av krigføring.

Slik sikrer du deg betatilgang førstkommende helg

Etter mange år i utvikling er WildStar omsider ventet i salg før sommeren. Men allerede til helgen kan du ta dine første skritt inn i dette nye universet. Sammen med et utvalg andre internasjonale medier deler vi nå ut totalt 40 000 betanøkler basert på førstemann-til-mølla-prinsippet.

Oppdatering klokken 21:38: Alle nøklene er nå dessverre delt ut, men følg med på Gamer.no neste uke for flere betanøkler til WildStar.

Serverne åpner fredag 21. februar klokken 16:00 og stenges mandag 24. februar klokken 09:00.

WildStar er ikke det eneste lovende MMO-spillet i vente:
Les hvorfor The Elder Scrolls Online imponerer oss »

Siste fra forsiden