50 millioner Xbox Live-nedlastninger

Microsoft har nådd 50 millioner nedlastinger på Xbox Live, samtidig som Ubisoft har lansert en demo av Far Cry Instincts: Predator.

Xbox Live har vært en stor suksess for Microsoft. Nå har de fortalt at gamere verden over har brukt over to milliarder timer på systemet (siden lanseringen i 2002), og at de har lastet ned over 50 millioner forskjellige ting (demoer, videoer, bilder, Live Arcade-spill og så videre).

Far Cry Instincts: Predator

Texas Hold 'em ble lansert i forrige uke (og var gratis i de to første dagene), og i de første 24 timene ble det lastet ned over 100 ganger i minuttet, noe som er en rekord for systemet. Forhåpentligvis inspirerer dette Microsoft til å gjøre lignende ting i fremtiden.

Nå har gamere nok en ting å laste ned fra Xbox Live, nemlig en demo av Far Cry Instincts: Predator. Dette spillet begynner å bli noen måneder, men er fortsatt svært lett å finne i butikkene, så om du har lurt litt på om det er noe for deg, har du nå en sjanse til å finne det ut.

Demoen er på 344 MB, og gir potensielle kjøpere et lite glimt av flerspillermodusen. Opp til 16 spillere får skyte hverandre i hjelp over nettet, og demoen kommer med fem ulike gameplaymoduser ("steal the sample", "seek and secure","predator", "chaos" og "team chaos").

Siste fra forsiden