– Fullverdig Gran Turismo til PSP

800 biler og flerspiller

Populært bilspill utvides til PSP, mens Gran Turismo 5 vises i ny trailer.

Med over 52 milloner solgte titler er Gran Turismo en av tidenes mest poplære bilspillserier. Under Sonys pressekonferanse på E3 presenterte Polyphony Digital-sjefen Kazunouri Yamauchi det nyeste tilskuddet i Gran Turismo-famlien. Denne gangen skal vi få utløp for fartlysten på Sonys håndholdte gjennom Gran Turismo PSP.

Kazunouri Yamauchi var klar i talen da han presiserte at spillet er et fullverdig Gran Turismo-spill på tross av at det slippes kun til PSP. Det loves at vi kan utfolde oss med 800 biler på over 35 baner, og vi får fire moduser hvor vi får testet kjøreferdighetene gjennom vanlige løp, kamp mot klokka, sladdekonkurranser og andre utfordringer.

Yamauchi påpekte at det sosiale aspektet er en viktig del av spillet. Gran Turismo PSP støtter trådløs flerspiller for opptil fire spillere. I tillegg har man muligheten til å bytte biler venner imellom.

Under pressekonferansen fikk vi også se en fersk teaser fra det etterlengtede Gran Turismo 5. Med fotorealistisk grafikk og enorme mengder detaljer har fartsglade PlayStation 3-eiere virkelig noe å se fram til. Noen utgivelsesdato fikk vi imidlertidig ikke, så her må vi belage oss på å fortsatt være tålmodige.

Gran Turismo PSP skal komme i salg 1. oktober 2009.

Her er ferske trailere fra Gran Turismo PSP og Gran Turismo 5:

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden