– Ingen planer om 360-priskutt til høsten

Avkrefter ikke mulig priskutt

En PR-ansatt hos Microsoft avkrefter at det finnes planer om å sette ned prisen på Xbox 360 til høsten.

Det hører til sjeldenhetene at Microsoft sine PR-ansvarlige kommenterer det de anser som rykter, i hvert fall offisielt. I sine blogger virker det som de har litt friere tøyler. Nå har John Porcaro, ansvarlig for PR og kommunikasjon internasjonalt, skrevet en blogg om det anslåtte priskuttet til Xbox 360 i forbindelse med lanseringen av Wii og PlayStation 3.

– Som dere alle vet har det vært noen rykter om at et Xbox 360-priskutt kan ventes senere i år. Offisielt, fra de som vet hva de snakker om, er det for øyeblikket ingen planer om å senke prisen kommende høst, skriver Porcaro på nettstedet hvor Microsoft-ansatte med ansvar for PR og kommunikasjon kan legge ut sine blogger.

Han avfeier med andre ord ikke at et priskutt kan skje, men avkrefter at det foreligger planer for et priskutt til høsten. Et utsagn som kan tolkes på mange måter, og som igjen åpner for videre spekulasjoner.

Det er ingen tvil om at Xbox 360 vil få et offisielt priskutt på et eller annet tidspunkt, og det er svært sannsynlig at det skjer før jul. Spesielt ettersom konkurrentene Sony og Nintendo kommer med hver sine nye maskiner. Microsoft ønsker muligens ikke å gå ut med slik informasjon allerede nå i fare for å tape potensielt salg frem mot den tid.

Resten av bloggen går stort sett ut på å fortelle leseren hvorfor man absolutt ikke bør vente med å kjøpe en Xbox 360. Porcaro nevner den store mengden gode spillene som er lansert, alle som er på vei, onlinemulighetene, trådløst nettverk, harddisk, samt støtte for å spille film og musikk.

Siste fra forsiden