Ny utgave av Divinity II

Å drepe drager er ditt kall

Den nye utgaven skal fikse innhold og grafikk.

I PC- og Xbox 360-rollespillet Divinity II: Ego Draconis påtok du deg rollen som en dragedreper som ble infisert av kreftene til et av uhyrene han jaget. Dermed ble han selv bytte for sine kolleger og måtte kjempe for å overleve, samt avdekke en langt større fare mot fantasiverdenen Rivellon enn dragene.

Oooo! Stor magi!

Historien skal avsluttes i tilleggspakken Flames of Vengeance, som kommer i august. Utgiver Focus Home Interactive har nå kunngjort at det også kommer en revidert utgave av Divinity II i en egen samlepakke med Flames of Vengeanc. Denne skal slippes i oktober og har fått tittelen Divinity II: The Dragon Knight Saga. Den kommer til de samme formatene som originalspillet.

Dessverre sier ikke pressemeldingen så mye om hva som er nytt, men det nevnes forbedret grafikk og innhold. Hva det nye og/eller forbedrede innholdet går ut på står det ingenting om. Forbedringene i grafikken er antagelig de samme som skal introduseres i Flames of Vengeance. Oppdateringen skal også sørge for at spillet kjører bedre da det i sin nåværende tilstand krever mye av maskinvaren.

Vi anmeldte Divinity II: Ego Draconis i januar, og vår anmelder mente det var et rollespill med sjel og varme. Det var likevel en del rusk i maskineriet, så forhåpentligvis retter forbedringene i Flames of Vengeance og The Dragon Knight Saga opp noe av dette.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden