Vinn nye Call of Juarez og Tequila-glass

Action i Ville Vesten

Vi gir bort fem knallbra westernspill og fem glass.

I actionspillet Call of Juarez: Bound in Blood følger spilleren begge McCall-brødrene i en historie full av grådighet, begjær og lovløshet, som fant sted før hendelsene i det første spillet.

Ett passende Tequila-glass legges ved hvert spill.
Vinnerne velger plattform.

Kuler og krutt

Hver av brødrene får unike egenskaper og våpen, og mens den ene for eksempel er god i nærkamp og kan bruke lasso er den andre en skarpskyter som kan kverke fiender på langt hold med rifle. Begge brødrene får et utvalg våpen å boltre seg med, inkludert revolvere og maskingevær. Effektiv våpenbruk belønnes i tillegg med spesielle egenskaper som jevner ut oddsen i tøffe kamper.

Utover den historiedrevne enspillerdelen blir det også flerspiller med en rekke moduser og kart. Det blir både lagsbaserte oppdrag og ren alle-mot-alle kamp, og de beste spilleren belønnes med en pris på sine hoder. Dermed blir det mer givende for andre spillere å kverke dem.

Vår anmelder Øystein Furevik avslutter sin ferske 8 av 10-anmeldelse på denne måten:

– Det vi får er et herlig action-eventyr der kuler og krutt maler bakken svart, og hovedpersonene spytter sarkasme og usunt temperament i alle retninger. Med herlige element som et nydelig dekningsystem, konsentrasjonsmodusen, og en kanonkul historie, har vi uten tvil en vinner.

Bli med i trekningen

Vi har lyst til å gi bort fem Call of Juarez: Bound in Blood-spill til valgfri plattform, og fem matchende Tequila-glass. For å delta i trekningen må du være fylt 16 år (på grunn av spillets aldersmerking) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi trekker vinnere i løpet av mandag 6. juli.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden