Action på Xbox Live Arcade

Every Extend Extra Extreme og Speedball 2 er dagens spill på Xbox Live Arcade. I tillegg er Lumines Live blitt billigere.

Etter at Every Extend-serien har blitt en suksess både på PC og PSP, er turen nå kommet til Xbox 360. I dag lanserte Q Entertainment Every Extend Extra Extreme, hvor du nok en gang får kontroll over et romskip som må detoneres for på den måten å starte store kjedeeksplosjoner som ødelegger fiendene.

Every Extend Extra Extreme

Spillet kommer med hundre ganger så mange fiender og kjedereaksjoner som sin forgjenger. Totalt får vi fem ulike spillmoduser (inkludert «Wiz Ur Muzic»-modus, der du kan bruke egen musikk for å forandre spillopplevelsen) fargerik grafikk og mye mer.

Gamle Amiga-eiere husker utvilsomt Speedball 2: Brutal Deluxe, og nå har spillet kommet til dagens konsollgenerasjon. I dette brutale sportsspillet er målet å få flere mål enn fiendene, men det er også en bonus om du klarer å drepe noen av spillerne deres.

XBLA-versjonen av Speedball 2 inkluderer originalversjonen i 2D, samt en oppdatert 3D-utgave av spillet. Spillet kommer med 32 lag, fire ligaer og muligheten til å trene ditt eget lag. Dessuten får vi både lokal og nettbasert flerspiller.

De nylanserte spillene koster 800 Microsoft-poeng (cirka 66 kroner) hver. Fra nå av vil også Q Entertainments hjernetrimspill Lumines Live koste 800 poeng (tidligere var prisen 1200 poeng).

Siste fra forsiden