Kverk en gud på PSP

Actionrollespill fra Japan

Rising Star Games slipper Valhalla Knights 2 i slutten av mai.

I 2007 slapp Rising Star Games actionrollespillet Valhalla Knights i Europa, og nå har de annonsert at også oppfølgeren er på vei hit. Valhalla Knights 2 skal slippes 29. mai, og er eksklusiv til PSP.

Valhalla Knights 2 foregår i en verden som for mange år siden ble angrepet av en gudinne. Ei mektig heks klarte å beseire gudinnen og forsegle henne, og siden den gang har gudinnens prester og troende blitt forfulgt av utvalgte jaktlag.

Du spiller en ung mann eller kvinne som blir hjemløs når et av disse jaktlagene brenner ned barnehjemmet du bor på. Heldigvis blir du oppdaget av en gjeng eventyrere som tar deg med seg, og dermed bestemmer du deg for selv å bli en eventyrer. Det endelige målet ditt er å bli sterk nok til å finne stedet gudinnen holdes fanget og kverke henne for å få slutt på all uroen i verden.

Spillet lar deg velge mellom flere raser og klasser samt velge utseende og navn på rollefiguren din. I tillegg må du skaffe deg allierte, for spillets kamper er lagbaserte oppgjør mellom to grupper på seks krigere hver. Vi loves at du må tenke taktisk og gjøre gode valg for å vinne disse kampene og at vill knappetrykking ikke fører fram.

Det skal være et mangefold av oppdrag å spille gjennom, og godt over 240 ulike monstre å nedkjempe. Du kan også spille Valhalla Knights 2 over nettet og dra på eventyr med en kompis, kjempe mot ham for å se hvem som er sterkest eller bytte våpen og utstyr.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden