Vold, hevn og sexy damer

Actionspill fra Titmouse

Ferskt spillstudio lager sci-fi-action basert på Heavy Metal-bladet.

Tegneseriebladet Heavy Metal er kjent for sine mange historier fulle av fantasi, science-fiction, vold og pupper, og disse egenskapene appellerer tydeligvis til det ferske spillstudioet Titmouse Games. De har nemlig annonsert et samarbeid med bladet for å lage spill av historiene deres.

– Vi ville gi Titmouse Games en god start, og jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å gjøre det på en å stappe et spill så fullt av romvesener, zombier, pistoler, blod, vold, hevn og sexy damer som overhodet mulig, forteller Titmouse-topp Aaron Habibipour.

Prosjektet Habibipour snakker om er en spillversjon av tegneserien Fistful of Blood. Her får vi spille en kvinnelig dusørjeger fra det ytre rom som kommer til vår planet for å finne og kverke uhyret som drepte faren hennes. Ting går galt og hun ender opp midt i en voldsom feid mellom zombier og vampyrer.

Vi loves at Fistful of Blood skal bli et heidundrende actionspill, men bortsett fra dette er ingen detaljer om spillet kunngjort. Det er heller ikke annonsert hvilken plattformer det kommer på.

Heavy Metal-sjef Kevin Eastman skal jobbe med Titmouse på prosjektet, og for mange lesere er han nok mest kjent som skaperen av Teenage Mutant Ninja Turtles.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden