Akkurat nå får du Syndicates åndelige oppfølger helt gratis

Oppdatert: Tilbudet er avsluttet.

5 Lives Studios

Nettbutikken til Humble Bundle-teamet har fått det for vane å gi bort spill rett som det er, og nå er den jaggu på ferde igjen. Frem til klokken 19:00 på lørdag 21. april kan alle som har lyst raske med seg et eksemplar av Satellite Reign – det dystopiske strategispillet fra skaperne av Syndicate.

Satellite Reign.
5 Lives Studios

For å stikke av med din bit av gavedrysset trenger du kun besøke spillets Humble Store-side og trykke på knappen merket «Add to Cart». Etter du har logget inn, eller registrert en ny bruker om nødvendig, får du tilsendt instruksjoner på e-post for hvordan du legger Satellite Reign til i Steam. Når jobben er gjort får du beholde det for evig og alltid.

Verdig arvtaker

Satellite Reign ble opprinnelig annonsert i 2013, og etter en vellykket Kickstarter-kampanje kom det til Windows, Mac og Linux to år senere. Spillet tar oss med til den cyberpunk-inspirerte byen The City, der tilværelsen styres med jerngrep av selskapet Dracogenics.

I rollen som fire agenter – hver med ulike egenskaper – må spillere ty til sniking, hacking og skyting for å ta seg opp til byens toppnivå og bekjempe ondskapen. Vi kalte spillet en verdig oppfølger til Syndicate-serien, men skulle ønske at utvikler 5 Lives hadde lagt mer vekt på historien:

– Historien åpner bra, men forsvinner inniblant alle oppdragene du utfører på veien til Dracogenics’ hovedkvarter. Med jevne mellomrom minner spillet deg på hva du kjemper for, men når du endelig når slutten er det vanskelig å være like engasjert. Oppdragene er til gjengjeld veldig engasjerende, og med et voksende repertoar av evner føles hvert oppdrag nytt og spennende, skrev undertegnede.

The Witcher-utvikleren pusler stadig videre sitt cyberpunk-spill.
Ifølge rykter vil CD Projekt RED ta med Cyberpunk 2077 på årets E3-messe »

Siste fra forsiden