Akkurat nå får du The Bureau: XCOM Declassified helt gratis

Oppdatert: Tilbudet er avsluttet.

2K Games

Det er adventstid og gjengen bak Humble Bundle har snekret sammen en ny gavepakke for å sparke i gang førjulsfesten. Nettbutikken gir bort The Bureau: XCOM Declassified på PC, til alle som melder seg før lørdag 2. desember, klokken 19:00.

Faren for atomkrig er ikke det værste man har, for om litt er romveseninvasjonen klar.
2K Games

Alt du må gjøre for å sikre deg et eksemplar, er å besøke spillets butikkoppføring og trykke på den grønne «Add to Cart»-knappen. Ved å logge deg inn vil du motta en e-post med videre instrukser for hvordan du aktiverer spillet i Steam. Deretter er det ditt for evig og alltid.

Romvesenene angriper!

The Bureau: XCOM Declassified tar oss med tilbake til den kalde krigen, i år 1962. Den største trusselen mot verden er riktignok ikke en potensiell atomkrig mellom USA og Sovjetunionen, men skapninger fra det ytre rom.

I rollen som CIA-agent William Carter må spillere ta opp kampen mot romvesenene, med skyting i tredjeperson og taktisk, lagbasert krigføring. Vår skribent storkoste seg med The Bureau: XCOM Declassified, og roste både spillets interessante historie og underholdende kampsystem:

– The Bureau er en merkverdig blanding av Mass Effect og Bioshock, med et lite snev av Independence Day. De taktiske kampelementene fungerer faktisk bedre her enn de gjorde for kommandør Shepard, og jeg opplevde at kampene var både utfordrende og underholdende, skrev Marius Kjørmo i 2013.

Er du ute etter noe annet å drive med i desember?
Her er spillanseringene vi gleder oss mest til denne måneden »

Siste fra forsiden