Alan Wake blir TV-serie

Vil bygge på historien til oppfølgeren som det aldri ble noe av.

Remedy

Nettstedet Variety kan nå melde at Alan Wake er i ferd med å finne veien til TV-skjermen i form av en «live action»-serie basert på spillet.

Serien vil bli produsert av Sam Lake, som skrev historien til spillet, og manuset skal skrives av en mann ved navn Peter Calloway. Calloway har tidligere jobbet på serier som Cloak & Dagger, Legion og Under the Dome.

Opplysninger rundt handling er ennå uklare, men ifølge en representant for studioet som skal produsere serien, Contradiction Studios, vil ikke historien i serien følge den vi finner i spillet helt slavisk.

Remedy

Vil hente fra Alan Wake 2-historien

Ifølge Sam Lake vil serien naturlig nok fokusere mye på hovedpersonen Alan Wake, men andre personer vil også være sentrale, og det vil bli mange spørsmål og mye mystikk.

– Historien i det opprinnelige spillet vil være startpunktet vårt; frøet som vil vokse til en større historie som vi utforsker i serien. Vi kommer til å utvide mytologien til dette sprø og mørke universet og dykke dypere inn i visse aspekter av denne enn det spillet gjorde, sa Sam Lake til Variety.

Lake legger til at historien i serien vil hente elementer fra den historien som var planlagt for oppfølgeren til Alan Wake, en oppfølger Remedy Entertainment hadde som intensjon å lage, men som altså aldri ble realisert.

Akkurat når og hvor vi vil få muligheten til å se Alan Wake-serien er ennå uvisst, og prosjektet er ennå i en tidlig fase.

Alan Wake kom ut i 2010 og mottok mange superlativer fra anmeldere, også her på verket, mye på grunn av nettopp historien og stemningen.

Les også: Supermann-skuespilleren blir Geralt i The Witcher-serien »

Siste fra forsiden