Control - Alan Wake

Control får to utvidelser – én av dem kan handle om Alan Wake

Remedy bekreftet nedlastbart innhold for spillet.

505 Games

Etter den svært vellykkede lanseringen av Control i sommer, har Remedy nå tatt sikte på nedlastbart innhold for spillet. Utvikleren avduket denne uken planer for både tilleggsmoduser og historieutvidelser, og blant nyhetene kan det se ut som Remedy bringer tilbake en gammel kjenning.

Fotomodus, ekspedisjon og ny historie

Slik ser veikartet ut for Control.
Remedy Entertainment

Først i køen er en gratis fotomodus, som etter planen skal rulles ut i løpet av høsten. Deretter kommer en ny modus i desember, kalt Expeditions. Dette blir en ny utfordring for spillere som har fullført Control, med vanskelige oppgaver som krever solide ferdigheter og utstyr av topp kvalitet. Også Expeditions blir gratis for alle som eier spillet.

Utover i 2020 kommer de virkelig store utvidelsene, som spillere må frem med lommeboken for å plukke opp. Som Remedy forteller vil disse, The Foundation og AWE, begge by på nye historieoppdrag, fiender, funksjoner og splitter nye områder.

The Foundation tar for seg bakgrunnshistorien til Oldest House, hovedkvarteret til Control-byrået. Jesse får i oppgave å utforske eldre deler av bygningen, og Remedy lover mystiske og rare opplevelser.

Alan Wake tilbake?

AWE-bildet over låner helt klart fra dette konseptbildet fra Alan Wake.
Remedy Entertainment

Utvidelse nummer to, AWE, er den som har fått mest oppmerksomhet etter kunngjøringen. I Control står AWE for Altered World Events, men som vi lærte i Remedy-spillet Quantum Break kan det også stå for Alan Wake Experience.

Som om ikke det var hint nok, er bildet for AWE satt sammen av konseptkunst fra Control og nettopp Alan Wake. Remedy har så langt vært vage på detaljene, men fans har allerede oppdaget en rekke koblinger til Alan Wake i hovedspillet Control.

Hva alt betyr får vi vite i midten av neste år, når AWE lanseres. The Foundation kommer en gang i begynnelsen av 2020.

Vi likte Control svært godt.
Les anmeldelsen av spillet her »

Siste fra forsiden