Control - oppfølgere

To nye Control-spill er på vei

Remedy Entertainment lover både et nytt storspill og et flerspillerprosjekt.

Konseptkunst fra Project Condor.
Remedy Entertainment

Remedy Entertainment forteller i et blogginnlegg at de jobber med to nye oppfølgere til Control – det kritikerroste mystiske skytespillet fra 2019. Det første spillet skal være et flerspillerspill, foreløpig kjent under utviklingsnavnet Project Condor. Etter det skal det komme et stort fullbudsjetts Control-spill, men det får vi neppe se mye av med det første.

Konseptkunst fra Project Condor.
Remedy Entertainment

I tandem med annonseringen har Remedy sluppet konseptkunst for Project Condor, som viser fire spillere som har stappet en fiende i en søppelsekk. Dette skal være representativt for hva spillet handler om.

Begge prosjektene er langt unna ferdigstilling, så det kommer til å gå en stund før vi hører noe mer konkret.

LES TILBAKEBLIKK: Da Remedy sa farvel til Max Payne »

Vet at folk er skeptiske til flerspillerspill

I blogginnlegget innrømmer Control-sjef Mikael Kasurinen at studioet vet at spillere sikkert er skeptiske til å se Remedy bryne seg på et flerspillerspill.

– Jeg tror vi kan skape delte opplevelser uten å ødelegge det unike DNA-et vi har, eller historiene vi ønsker å fortelle. Ja, vi må tenke nytt fra en del sider, på våre teknikker og vårt tankesett, men vi ser på det som en spennende utfordring: Hvordan vil et Remedy-flerspillerspill se ut? Vi går løs på oppgaven med en blanding av spenning og respekt. Vi vil skape noe som er engasjerende, men kjent – noe alle våre fans kan hoppe inn i og føle seg hjemme i. Sammen, skriver han om prosjektet.

Control.
505 Games

Control ble en stor suksess for Remedy, så det er ikke overraskende at de ønsker å utvide serien med nye innslag. Vår anmelder koste seg med spillet fa det først kom ut. I sin anmeldelse meldte han om knakende god action, som griper tak i spillere med sin spennende historie.

– Control er et fengslende og uhyre engasjerende spill som gir oss noe litt annet enn den typiske kriger på jakt etter noe å skyte i enda en krig. Det er en spennende og mystisk historie her som du må prøve å finne ut av. Historien ligger ikke bare over spillet som en forklaring på hvorfor ting skjer, den er en essensiell og integrert del i alt som skjer og den er en av de få spillhistorier den siste tiden jeg virkelig har investert i, var dommen den gang.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på det første Max Payne-spillet »

Siste fra forsiden