Fragile til vesten

Alene i ruinene

Det lovende eventyrspillet får en engelskspråklig utgivelse.

Fragile: Farewell Ruins of the Moon er et eventyrspill utviklet av tri-Crescendo og Namco Bandai. Spillet handler om den lille gutten Seto, som er helt alene i verden. Alle andre mennesker har forsvunnet, og alt som er igjen er et øde landskap befolket av gjenferd og andre overnaturlige vesener.

En dag bestemmer Seto seg for å forlate hjemmet sitt og reise østover til et rødt tårn han kan skimte i det fjerne. Like etter han begynner reisen møter han den mystiske jenta Ren, men gleden over å møte et annet menneske blir kort da hun forsvinner like fort som hun dukket opp. Dermed har Seto to mål: å nå tårnet og gjenforenes med Ren.

Namco Bandai har tidligere sagt at de ikke planlegger en vestlig utgivelse, men i følge IGN har en annen spillutgiver nå meldt seg. Xseed har skaffe rettighetene og jobber med en engelskspråklig versjon. Den skal være klar i løpet av vinteren, men det er mulig det ikke blir før i 2010.

Xseed utgir dessverre ikke spill i Europa, så noen andre må ta den jobben. Når en engelsk utgave foreligger burde oddsene være gode for at en annen utgiver snapper den opp for det europeiske markedet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden