Alien Hominid HD ute nå

I Alien Hominid HD må du hjelpe et gult romvesen å komme seg bort fra jorden, hvor han jages av menn i sort og andre fæligheter.

Alien Hominid HD er et plattformspill i klassisk 2D-stil. Her spiller du et romvesen strandet på en fæl og ugjestmild planet som lokalbefolkningen kaller "Jorden". For å overleve må du kjempe mot en rekke representanter for diverse myndigheter som ønsker å finne ut hva som befinner seg inni den utenomjordiske kroppen din.

"Warning: Do Not Damage Head"

Romskipet ditt, som naturligvis er en nødvendighet skal du ha noe håp om å komme bort fra denne råtne planeten, er kapret av sortkledde FBI-agenter, og kampen for å få det tilbake foregår over 16 håndtegnede spillverdener. Brettene er fulle av tungt bevæpnede motstandere, samt minisjefer og store sjefsfiender til slutt.

Romvesenet har tilgang til syv ulike våpen, samt en rekke unike bevegelser. I tillegg kan han kjøre biler, lastebiler, stridsvogner og, ved enkelte anledninger, UFOen sin. Xbox Live Arcade-versjonen tillater to spillere å samarbeide seg gjennom historien, og fire spillere å kjempe mot hverandre i ulike minispill (inkludert "All You Can Eat" og "PDA").

Alien Hominid HD koster 800 Microsoft-poeng, og er tilgjengelig nå på Xbox Live Arcade. Mer info finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden