Alle betanøklene er nå tatt

The Mighty Quest for Epic Loot henter inspirasjon fra Diablo og tårnforsvar.

Som tittelen signaliserer er The Mighty Quest for Epic Loot ikke et spill som tar seg selv veldig høytidelig. Målet er å bygge opp sin egen borg, komplett med forsvarsskanser som holder uhumske inntrengere unna, mens man drar på plyndringstokt hos andre spillere på nett. I tillegg blander spillet inn hugg-og-deng-elementer inn i miksen, noe som resulterer i en besynderlig hybrid mellom tårnforsvar og Diablo-aktig vandring.

– Neppe noe problem å holde på interessen

Med tilranet gull skal man oppgradere borgen for å tåle stadig mer avanserte fiender. Dødelige våpen og feller, blindveier og monstre – alt dette og mer kan du bruke for å holde skattekammeret ditt for deg selv.

Loot, loot og mere loot.

Da Gamer.no-skribent Espen Jansen tok en titt på spillet i fjor, var han positiv til hva Ubisoft har å by på i det kommende spillet.

– Alt i alt tror jeg The Mighty Quest For Epic Loots suksess vil stå og falle på hvor lenge det klarer å holde spillere investert i Opulencia. Slik det ser ut for øyeblikket vil nok dette neppe bli noe problem, for med stor frihet til å personalisere sitt eget slott, og endeløse fiende-borger å penetrere forsvaret til vil man neppe gå tom for ting å gjøre med det første, skrev han den gang.

Slik får du en betanøkkel

For tiden er spillet i en betatestperiode, og vi har fått grabbet tak i 600 tilgangsnøkler som vi deler ut til våre lesere.

Alt du må gjøre for å delta er å fylle inn skjemaet under, så får du en e-post fra oss med betanøkkel og instrukser.

Her er traileren som ble vist under årets E3-messe:

The Mighty Quest for Epic Loot.

Siste fra forsiden