Romaction fra Italia

Alle mot alle

Naumachia: Space Warfare byr på kriging i verdensrommet.

Den lille italienske utvikleren AureaSection kunngjorde for et år siden at de jobbet med romskytespillet Naumachia: Space Warfare til PC. Spillet gir deg rollen som pilot i ditt eget romskip, og byr på kriging mot andre, menneskestyrte piloter over nettet.

Den første traileren

Nå har de fortalt mer konkret hva vi kan vente oss, samt sluppet et filmklipp fra en intern beta-versjon. I Naumachia kan du velge mellom å fly raske, små romskip og gi ordre til computerstyrte allierte, eller styre digre slagskip og kommandere et helt mannskap til å angripe, utføre reparasjoner og lignende. Det er også et taktisk system for de som vil styre dataallierte på en mer direkte måte.

Skip kan oppgraderes med våpen, motorer og annet utstyr etter behov og ønske, og effektene av dette skal gjengis ved hjelp av spillets fysikkmotor. Tungt utstyrte skip er for eksempel tregere enn andre skip i samme klasse med mindre utstyr.

Gjennom å vinne kamper mot andre spillere går du opp i rang, og høyere rang gir adgang til mer utstyr og smartere dataallierte. Ved lansering skal spillet kun ha en flerspillermodus, men planen er å etter hvert utvikle en tilleggspakke med en enspillerkampanje.

AureaSection håper å ha Naumachia: Space Warfare klart innen utgangen av 2009.

Siste fra forsiden