Counter-Strike: Source på Mac

Almisser til de fattige

Det populære skytespillet oppdateres og lanseres på nytt format.

Etter flere år i mørket ser det ut til å gå mot lysere tider for spillfrelste Mac-eiere. Valve har lansert nettbutikken og spilltjenesten Steam på formatet, samt lovet at hele deres spillkatalog før eller senere skal slippes på formatet.

Kritikerroste Portal har allerede blitt sluppet, og nå følger nettfenomenet Counter-Strike etter. PC-utgaven av Counter-Strike: Source har akkurat blitt oppdatert, og samtidig er spillet lansert på Mac. I den anledning har Valve startet et salg hvor spillet går for under halvparten av den vanlige prisen.

Counter-Strike er et lagbasert førstepersonskytespill hvor en gjeng terrorister kjemper mot antiterrorstyrker i diverse omgivelser. Hver side prøver å fullføre et oppdrag eller enkelt og greit kverke alle motstanderne. For å gjøre jobben enklere kan de kjøpe ekstra utstyr, og ved å vinne penger i selve kampene kan de kjøpe enda flere nyttige greier. Counter-Strike: Source er en oppdatert utgave av spillet som kjører på Valves Source-motor.

Den nyeste oppdateringen inneholder blant annet et forbedret system for å se statistikkene dine (hvor mange ganger du har tapt og lignende) og massevis av «achievements» for de som liker sånt.

Siste fra forsiden