Guder og zombier

Alternativ historie og skrekk

Iceberg Interactive har sikret seg The Last Chariots of the Gods og Killing Floor.

Den ferske utgiveren Iceberg Interactive oppstod i kjølvannet av Lighthouse-nedleggelsen, og har allerede annonsert flere spill. Denne uka har de kunngjort to nye titler: actionspillet Killing Floor og pek-og-klikk-eventyret The Last Chariots of The Gods.

Killing Floor er et samarbeidsfokusert actionspill som ble offentliggjort tidligere i år av utvikler Tripwire Interactive, men da skulle det kun lanseres gjennom Steam. Nå har Iceberg plukket opp rettighetene til butikkutgaven, og denne skal få litt ekstra innhold som ikke er i med i Steam-utgivelsen.

The Last Chariots of The Gods utvikles av Homegrown Games, og er basert på boka Chariots of the Gods?: Unsolved Mysteries of the Past. Som boka den bygger på handler spillet om at verdens guder egentlig er besøkende fra andre planeter.

Du spiller Marcus Bauer, en arkeologistudent som arver en merkelig oppgave fra sin avdøde grandonkel. Han må bevise onkelens teori om at gamle, indiske tekster ikke handler om guder, men om romvesener.

Bauer er heller skeptisk til onkelens teori, men oppdager fort at den ikke er så søkt som han først trodde. Han oppdager også at noen eller noe er ute etter å stoppe ham, og at denne er villig til å bruke drastiske metoder for å bevare gudenes hemmeligheter.

Spillet beskrives som en blanding av Indiana Jones og konspirasjonsteoriene fra boka, og vi loves en spennende historie hvor vi får besøke eksotiske steder. Det er over førti forskjellige områder å utforske, og over tredve karakterer å omgåes.

Killing Floor skal slippes i løpet av sommeren, mens The Last Chariots of The Gods er klart mot slutten av året.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden