Mer innhold til Elven Legacy

Alver i krig

Strategispillet får en tilleggspakke med nye oppdrag og helter.

Tidligere i år slapp svenske Paradox Interactive Elven Legacy, et strategispill som ifølge vår anmelder bød på en utmerket spillopplevelse, men med en nokså generisk historie og fantasiverden.

Nå har en ekspansjon til spillet, Elven Legacy: Ranger, blitt kunngjort, og her får vi en ny historie som følger den nye helten Cornelius. Han tjener Marcus-ordenen, en organisasjon som lenge har holdt seg unna krigene og konfliktene i resten av verden. De vil ekspandere, og sender derfor Cornelius ut for å gjøre grovarbeidet.

Cornelius er utstyrt med et magisk spyd som gir han unike evner. I motsetning til andre enheter kan han både bruke spydets kraft og angripe på samme runde. Andre stridsenheter må nøye seg med ett angrep i runden.

I tillegg til Cornelius og spydet hans får vi to andre helter, fem gjenstander, tolv magier og 16 nye oppdrag. Rekkefølgen du takler oppdragene i skal påvirke historiens gang, men alle veier leder til syvende og sist til den samme avslutningen.

Elven Legacy: Ranger slippes i løpet av tredje kvartal gjennom flere nettbutikker. Det kommer til å koste 9,99 Euro (cirka 90 kroner).

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden