Første detaljer om Brink

Ambisiøst skytespill

Bethesda demonstrerer det spennende skytespillet Brink på årets E3.

Sent i forrige uke avslørte Bethesda Softworks skytespillet Brink, uten å gi oss særlig mye informasjon om prosjektet. Som forventet blir det imidlertid vist frem på E3, og nå har de første sniktittene dukket opp.

Brink foregår i 2035. Global oppvarming har tatt helt av, og jordkloden er fullstendig oversvømt. Faktisk er det så ille at det kun er én gigantisk, flytende by igjen å bo i. Denne er det selvsagt full krig om.

Spillet har to forskjellige, dynamiske kampanjer. Den ene gir deg rollen som et medlem av byens sikkerhetsstyrke, mens den andre putter deg i skoene til et medlem av en motstandsbevegelse.

Fokus skal være på flerspiller, og du kan også spille mot ekte mennesker i kampanjeoppdragene (som later til å få et slags Unreal Tournament/Battlefield-preg over seg - ikke overraskende, med tanke på at utviklerne nylig stod bak Enemy Territory: Quake Wars).

Navigasjon i spillmiljøet skal virke svært naturlig, takket være et system som automatisk skjønner hvordan du raskest mulig kan forsere ulike hindringer. Ved å trykke på en knapp kan du dermed gjøre alt fra å skli under benker til å hoppe over gjerder, basert på omstendighetene.

Ta en titt på den fullstendige 1UP-sniktitten for mer informasjon om Brink. Der finner du også bilder fra spillet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden